20/07/2023- Vanaf morgen brengt Tomorrowland de wereld opnieuw samen in het Antwerpse Boom. En naar goede traditie doet het dat in samenwerking met Brussels Airlines. Sinds gisteren vertrokken/vertrekken dan ook 125 vluchten vanuit 57 verschillende luchthavens naar Brussels Airport.

Brussels Airlines brengt zo ruim 10.000 feestvierders, met een Global Journey pakket, naar één van ’s werelds bekendste muziekfestivals. Aan boord zijn de vijf meest voorkomende nationaliteiten de Spaanse (17,6%), de Zwitserse (7,9%), Britse (4,3%), Amerikaanse (4%) en Noorse (3,8%). Vorig jaar zag die top vijf er toch iets anders uit: US (bijna 12%), Duitsland (10,5%), Spanje (meer dan 7%), Frankrijk en UK (beiden iets meer dan 6%).

“We zijn intussen al elf jaar lang een trotse partner van Tomorrowland, een van de sterkste ambassadeurs van ons land. Wij staan ook helemaal achter de boodschap die het festival wereldwijd uitdraagt – ‘Live Today. Love Tomorrow. Unite Forever’. We delen die missie om mensen van over de hele wereld samen te brengen” aldus Michel Moriaux, Head of Marketing, Brussels Airlines .

 

Partyflights

Ook dit jaar worden zeven vluchten volledig omgevormd tot unieke #TMLpartyflights. Dat betekent dat de passagiers op 10 kilometer hoogte al van een eerste live DJ-set kunnen genieten. Zo’n allereerste partyflight is gisteren al een eerste keer verzorgd door de Belgische DJ Maori. Het ging om een vlucht van Ibiza naar Brussels Airport. Aan boord zaten passagiers uit 11 verschillende landen, onder meer enthousiaste Amerikanen, Australiërs, Brazilianen, Chilenen en feestvierders uit Thailand en Hong Kong. Om helemaal in de sfeer te komen, werden ze trouwens op Ibiza al getrakteerd op een eerste van in totaal elf gate parties.

 

Amare

Voor deze partyflights wordt de Amare, de Airbus A320 van Brussels Airlines die gewijd is aan Tomorrowland, ingezet. Het is al de vijfde keer dat Amare muziekliefhebbers vanuit de hele wereld naar het festival vliegt. Het toestel is aan de buitenkant beschilderd met een prachtige adelaar, en brengt ook binnenin de Tomorrowland-vibe helemaal tot leven, onder andere dankzij extra sfeerverlichting.

Niet alleen in de lucht, maar ook op de grond zal de magische vogel te zien zijn. De adelaar is namelijk een personage in het boek “Adscendo” en zal ook tot leven komen op het hoofdpodium van het festivalterrein.

 

Foto’s @ Brussels Airlines